maanantai 10. kesäkuuta 2013

Jännitystä, jännitystä - Desu tulee mutta kiire ei

Desuviikko alkoi ja näin tunnin mittasen maalikauppaan lenkkeilyn jälkeen onkin hyvä vielä kerrata seuraavan viikonlopun menoa ja meininkiä. Tällä hetkellä tulen luultavasti olemaan kahdessa puvussa, toinen on ihan Desua varten tehty ja toiseen teen lisäpropin/osan, mutta.. Vanha tuttu viimeisen viikon kiire, missä olet?

Endou Mamoru - Inazuma Eleven Go (leffaversio)
 Koska en vieläkään ole nimeä tainnut mainita, niin lauantaina pyörin paikalla armaana koutsina, Endouna. Itse puvun sain valmiiksi jo viime viikolla, mikä on ennätyksellistä! Peruukin stailaus on vaiheessa, mutta siihenkään e tarvitse säätää enää kuin päälaen piikit.

Paidasta tuli erittäin jees, ja vuorellinen. Toivottavasti ei ole tajuttoman kuuma.

Innostuin vielä näin hetki ennen conia että hei, haluan kantokulle sopivan propin - mikäs sen parempi kuin leffassa nähty punavalkoinen jalkapallo! Kaupassa ei näkynyt perusvalkeaa palloa, joten nappasin mukaan maaleja ja kaivoin esiin toisen kauan sitten paikasta x saadusta pepsipallosta.

Ekaa maalikerrosta pinnassa, onneksi tuo kuivuu nopeasti niin pallon tuunaus on varmaan vain yhden päivän juttu.
Perjantaina olen luultavasti ihan siviilivaatteissa, ja sunnuntaina pistän varmaan Morgianan uusiokäyttöön damin innostuttua Masrurista. Tämä sopii kyllä hyvin, sillä puvusta ei ole kuin about kaksi hyvää kuvaa ja vasta yksi käyttökerta takana. Mikäli en vaivu desuviikon aikana liikaan rentoushurmokseen, saatan jopa innostua tekemään pukuun pienen lisäyksen:
Morin rannekorut + ketjut ovat sen verran hienot, että innostaisi kovasti tehdä ne. Materiaaleja olisi ja myös aikaa, joten saa nähdä mitä saan aikaiseksi! Lupasin tosin myös kunnostaa vuosi sitten hieman vahinkoa ottaneen Masrurin panssarin, mutta sen ei pitäisi olla iso prosessi.


 Niin, ja se luento.
Fiilikset alkaa olla aika lailla luokkaa Mihashi.
Luento itsessään alkaa olla kasassa - muistiinpanot ovat aika lailla kasassa ja dioista puuttuu enää vähän - mutta itse esiintyminen tuottaa suuremman päänvaivan. Ehkä se siitä, jatkan mielikuvaharjoittelua ja käyn koko homman suullisesti ainakin pari kertaa läpi ettei tule yhtäkkisiä sanasolmuja.

Desussa nähdään, tsemppiä niille jotka pakertavat pukujen, ohjelmien tai muiden juttujen parissa! Moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti